hazine haritasi 

1. "önce 10 adım kuzey yönüne doğru yürü, sonra karşına bir ağaç çıkacak, ağacın kuzay yönüne geç ve 7 kere zıpla, bulunduğun yerde yosunlu bir kaya olacak, ona sırtını dön, gün kararana kadar yürü, karşına bir mezar çıkacak, mezarı geç, mezarın bitiminde sağa dön, terkedilmiş bir kulübe var, onun bahçesindeki çeşmenin dibini kaz" tarzındaki haritalardır. gerçeklik payı %1 olmakla birlikte o da bir umuttur.
    #278417 (asiti kaçmış kola, 25.05.2006 22:23)
  2. Edirne'de sağı solu kepçeyle kazıp hazine arayan bir belediye başkanımız var.Üstelik hazinenin haritası da mevcutmuş.Ne renkli değil mi?Böyle maceraperestleri indiana jones 4'te de görmek isteriz:)
    #611410 (goksunv, 06.09.2006 10:37)

© 2008 - uludağ sözlük

hazine haritasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hazine haritasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hazine haritasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tck madde 318 » basliklari alt alta okumak » balli » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » haris alexiou » bana bagiramazsin diyen sevgili » fatihkul » parta kulesi » ersin korkut » asistan hindistan » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » hasan karakaya » sekura » karin » pkk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osurunca ileri giden iliski » mortifera » sertab erener » sahaya domuz kafasi firlatmak » cilgin bir hayat yasamak » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » guvec vernigi » o klorobenzalmalononitril » pes 2009 beta » yeni hayat » avrupa nin kuslari » adana da starbucks olmamasi » inekli koyu » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci