hazimsiz besiktas taraftari 

kapat
  1. mac * bittiğinde, herkes evlerine dağılacakken beşiktaş taraftarının yine aynı manzarayı bize yaşatması sonucu bu tanımlama yapılmıştır. beşiktaş taraftarının olduğu tribünün hizasındaki dışarıya bakan kısımda plastik koltuk yağmuru sözkonusuydu bugün. en az 15 metre yükseklikten caddeye yukarıdan aşağıya atılan koltuklardan bahsediyorum. tuvaletlerin de kırılıp lavabo parçalarını insanların kafalarına attıklarını düşünmek de zor değil. maç boyunca sürekli ama sürekli küfür eden, etrafa zarar vermek için güdümlenmiş bir grup zavallının tüm beşiktaş taraftarından ayrı bir kütle pardon kitle olduğunu umuyorum.

bu kütleye en güzel cevabı sahada veren futbolcularımızı, tribünde o güruh ile muhattap olmayıp takımını destekleyen taraftarımızı ve orada burada ikiz kardeş galatasaray başkanı ile yemekler düzenleyip kupalar paylaşıp hakem atayan ve daha sonra da fenerbahçe yönetimini ortamı germekle suçlayan akıl yoksunu yıldırım demirören ve ekibini tokat gibi bir şekilde son derece misafirperver karşılayan yönetimimize teşekkür ediyorum.

nağmeler inlemeye devam ediyor.
    #4299043 (dream theater, 30.11.2008 00:24)
  2. bugüne kadar fenerbahçe taraftarlarıyla benimsenmiş bir sözcüğü beşiktaş tarftarına satmak sonucu gördüğümüz taraftar tipi. bugüne kadar yenmiş nanaeler hazımsızlık olmuyor, sizin inönü'de yaptığınız olayın aynısı bugün yapılınca hazımsızlık oluyor. otoparkta futbolcu dövünce hazımsızlık olmuyor, bu hazımsızlık oluyor.

kısaca hazımsız ve çekemeyen/kıskanç bir taraftarın yakıştırması.

not: işbu entry beşiktaş taraftarının yaptığı olayı tasvip edici anlam taşımamaktadır.
    #4299069 (alonejuveline, 30.11.2008 00:29 ~ 00:30)
  3. (bkz: beşiktaş taraftarının dk 90 da 12li çekmesi)
    (bkz: bunu çekemeyen fenerbahçe taraftarları)
    #4299096 (rabbit, 30.11.2008 00:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hazimsiz besiktas taraftari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hazimsiz besiktas taraftari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hazimsiz besiktas taraftari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hazimsiz besiktas taraftari. Copyrights of the articles are belong to their authors.