hayyami 

kapat
  1. geçtiğimiz günlerde 5. yılını kutlayan ankara'nın en iyi şarap evlerinden biridir,,
    (TTTDDD, 21.04.2006 20:10)
  2. ankara'da güzel sayılabilecek bir şarap evi. müzikleri kötüdür yalnız. bir de ideal ankara zirve mekanlarından birisidir.**
    (redwinemania, 04.06.2006 15:26)
  3. 3 haziran 2006 resmi olmayan mini ankara zirvesinin ikinci yarısına tapas'tan sonra ev sahipliği yapmıs mekandır. bira-şarap eşiliğinde iyi geçmiştir. black_cool, okyanus, dramtatatam ve redwinemania katılmıstır.

tanım: servisi fena olmayan mekandır.
    (redwinemania, 07.06.2006 21:52 ~ 21:54)
  4. redwinemania nin adini hak ettigini ispat eden yer...saolsun, kopekolduren icmekten saraptan tiksinmis benim gibi bi ogrencinin midesini bayram ettirmistir. *
    (dramtatatam, 07.06.2006 21:56)
  5. müzik seçimlerinde sıkıntı yaşasa de, şaraplar menüde yazan yılların mahsülü olmasa da Ankara'nın en keyifli mekanlarından biridir. orada sohbetin tadı bir başka olur.
    (zaknafien, 08.08.2006 13:21)
  6. güzel bir peynir tabağı eşliğinde, şarap içebileceğiniz, kesenizi fazla yakmayacak bir çok seçenek sunan ankara'nın yegane şarap evi.
    (mejo, 14.11.2006 16:24)
  7. eskiden daha iyiydi dediğim ve demek ki herşeyin eskisi daha iyi olur diye düşündüğüm ankaranın sayılı şarap evlerinden biridir.
    (Lucifer Anarchos, 28.03.2007 00:59)
  8. dün gece 6. yılını kutlayan sarap evidir.
    (bresson, 20.04.2007 10:10)
  9. ankara'nın en güzel sarapçılarından biridir. twister'ın yanındadır.
    (kediye kafa atan mucahit fare, 10.08.2007 18:06)
  10. ekmek,şarap,sen ve ben..loş,hoş,sen ve ben...hayyam'ın ruhu var bir de ..unutan çarpılır..ha bir de hep sen hep ben...geri-dönüşümden çok öte,ibadethaneden az beride...
    ve senler ve benler..ve ayıramayan ve'ler...bağlayamayan da...
    (nickless cage, 31.01.2008 18:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» atalanta » lover you should ve come over » yuruyus » tek kisilik cafe koltugunda sevismek » kanal d » topuklu terlik » pessimist rap » la sey » bugun benim dogum gunum » siberalem » hulya avsar » telefon » colin kazim richards » mp3 calari olmayan insan » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » giri » partizan » arkadasin abisine asik olmak » dunyanin en kaprisli kizlarinin turk olmasi » istiyorum » hakan sukur » emg hz » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » az cok » cemil meric » demir aliyo » sam seytani » cince » cemilflower a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa