hayvanlarin cikarttigi sesler 

kapat
  1. ormanda şehirde orada burada yaşayan hayvanların çıakrttıgı kendilerine özgü olan , doğaları gereği çıakrttıgı seslerdir. bir çok manaya gelebilir tabiki bu sesler. bir çok değişik amaca hizmet edebilir. örneğin , martta kedilerin çıkarttıgı mırrrrnavvv sesinin amacını tartışmaya gerek yoktur. bir de bu sesler genelde papaz kaçtı gibi oyunlarda kaybeden tarafa verilen en popüler cezalardır.
    - olum bak kayvedersen eşek gibi aiiiii diceksin , tamam mı!

hayvanlar çıkarttıgı sesten memnunlar mıdır bilinmez ama , bunların bir kaçı söyledir.
    eşek : aii
    horoz: üüüüüüüü üüürüüüüüüüüüüüü üüü
    kedi: miyav
    köpek: hav hav
    yılan: tıss
    kuş : cik cik
    tabi bu sesler her dile göre farklılaşır. ingilizlere göre köpekler bark bark demektedirler. Bu farkları da anlamak mümün degildir.
    #265265 (meyve, 20.05.2006 23:02)
  2. (bkz: ilkokullu sözlükçülerin işine yarayacak başlıklar)

(bkz: nebula)* *. *
    #502762 (july4th, 05.08.2006 21:06)
  3. domuz : vörk vörk
    at : ihihihi
    koyun : mee meee
    #2295399 (arabaciarabayatasget, 10.09.2007 22:08)
  4. - paspasın oliim çiğne beni.
    - hepsi senin mi anam.
    - şundaki mala bak abi bir elime geçirsem varyaa.
    - hörrrk püü.
    #2295410 (pipittin, 10.09.2007 22:10)
  5. zooorttttt.
    (bkz: hayvanlar da osurur)
    (bkz: senin ki döt de onun ki değil mi)
    #2295431 (flyaway, 10.09.2007 22:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hayvanlarin cikarttigi sesler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayvanlarin cikarttigi sesler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayvanlarin cikarttigi sesler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hayvanlarin cikarttigi sesler. Copyrights of the articles are belong to their authors.