hayri cem 

kapat
  1. beşiktaşlı olup beşiktaş tribünlerinin dilinden anlayan ve onlarla birlikte olmayı seven bir insan.en son forzabesiktas tarafından düzenlenen yat gezisine katılarak taraftarı memnun etmiştir.eleştirmekle dövmek arasındaki çizgiyi iyi bilen bir yazar.kazim kanat üstüne iyi gelir insanı rahatlatır.
    #269054 (yildirimbjk, 22.05.2006 11:55)

© 2008 - uludağ sözlük

hayri cem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayri cem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayri cem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uc kamasutra bir playboy okumak » muhlis bey » son kahve » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » bilyoner » maldeynegi » balikesir » askere gitmeyi reddetmek » ikinci bayezid kulliyesi » fehmi emre gungor » cukkaci ahmet hoca » delirip butun entrylerini silmek » bursaspor » turk » en erken bosalma rekoru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sana degmez » anket basliga mal gibi cevap girmek » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » defansif orta saha » bjk » state of mind » morgan de sanctis » bilgin gokberk » harley davidson botlar » bir ajanin bilmesi gereken temel prensipler » fenerbahce ye kadikoy de 4 gol atmak » dertlerin kadini oldum » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » hale pakcan » otobuslerdeki cep telefonu yasagi