hayranim 

kapat
  1. bu şarkı iyi niyetlerim albümünden niran ünsal'ın..
    yüksek dozda hayranlık ihtiva ediyor..

kız kurusu tabir edilen yaşı geçkin bir ablanın, mahallenin afili delikanlısına yangını gibi..

sözleri çılgın çağrışımlara gebe.. *

seninle bir an ömre bedel
    geçtiğin yollara gönlümü serdim ara sıra gel
    gözüne kurban, sözüne hayran
    göz göze geldiğim her seferinde eridi bu can..

hayranım kaşına gözüne maşallah
    razıyım çilene derdine eyvallah
    çarpıldım, boyuna posuna bismillah
    razıyım çilene derdine ahhh..

bazen uğra bize, yok hiç kötü niyetim
    bir çift tatlı sözle yaralı gönlümü mest edeyim..
    bazen uğra bize, yok hiç kötü niyetim
    tatlı sohbetinle yaralı gönlümü mest edeyim..

aahh..
    yalvara yalvara ağlaya ağlaya eriyorum ah,
    seviyorum ah eriyorum ah söyledim halimi,
    anla biraz beni bana da günah..
    (bkz: el emeği göz nuru kulaktan dolma entry)
    #1780579 (moira, 17.06.2007 15:16)
  2. insanın içini kıpır kıpır eden, eğlenceli bir niran ünsal şarkısı. sekiz köşe oluyorum dinlerken.
    #1781729 (dilamze, 17.06.2007 20:14)
  3. niran unsal in ses rengine cukk diye oturan super tinili sarki.
    #1813241 (nanocu, 24.06.2007 01:46)
  4. eğlenceli niran ünsal şarkısı..
    #2092473 (spina, 08.08.2007 13:22)
  5. çok güzel niran ünsal şarkısı. böyle giderse eski performansına dönecek bu bayan.
    #2170008 (mitheithel, 21.08.2007 03:58)
  6. dinlenilesi bir niran ünsal şarkısı. ritmi falan çok güzel, söyleyen de cici olunca cuk oturmuş.
    #2325787 (monsta, 16.09.2007 13:55)
  7. insanı aska getiren sarkılardan. çok da güzel yorumlamıs sana da masallah diyoruz.
    #2325852 (mystery, 16.09.2007 14:14)
  8. niran ünsal'in sevdiginin gözlerine bakarak söylüyormus gibi yorumladigi sarki. o derece icten. sözleri ayri müzigi ayri güzel. oyunbozan kadar güzel.
    #2362986 (KoPuSh, 22.09.2007 22:51)
  9. içten, samimi ve yorumu da bir o kadar mukemmel dinlenilmesi gereken şarkı. *
    #2562051 (rire jaune, 06.11.2007 14:23)

© 2008 - uludağ sözlük

hayranim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayranim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayranim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selpak marka kagit mendil » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » slaven bilic » ironi » i dont wanna know » pkk kamplari bizim icin bbg evi » early bird » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » nba 2k9 » casio f91w » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » drake diener » unutulmayan dizi replikleri » sergey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masaka » groagh com » cilgin bir hayat yasamak » cagatay » gecen yil bu zamanlar » durex elite » galatasaray a arka libero adaylari » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » gokhan unal » tu kaka bana » sen asksin » ali ihsan sabis » cep telefonlarimizi sessize alalim » ha ha » pleasure slave