hayranim onun sabrina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sabrina
  2. peygamber sabrina
  3. sabrina salerno
  4. dayana sabrina mendoza moncada
  5. hayranim
  6. hafizaniza hayranim
  7. hayranim sana
  8. ben basbakana hayranim
  9. esaretine hayranim
  10. ozgurluk anlayisiniza hayranim

© 2008 - uludağ sözlük

hayranim onun sabrina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayranim onun sabrina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayranim onun sabrina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray a on libero adaylari » caylakgeldimcaylakgidicem » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » casio f91w » bush un musluman olabilme ihtimali » fair tail » racer x » dogu ve guneydogu anadolu insani » emre belozoglu » kadin cantasinin icinden cikanlar » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » ask » selam ver » kemik » abdullah gul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ibrahim yattara » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » gretsch » enrico experience » kurt nufus artisinin onlenmesi » love is love » dunyayategetgecenadam » gece kusu » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » zekeriya oz » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » elven blood » universitede hocalara verilmis ayarlar » fethullah gulen