hayko cepkin in melekler klibi 

kapat
  1. burhan altınsoy' un çektiği, çekimleri istanbul büyükada' da gerçekleşen kliptir. hayko klipte, kimsesi olmayan ve sokaklarda yatıp kalkan garip bir dilenciyi canlandırmaktadır. o kadar başarılı canlandırmaktadır ki klibi izlerken sanki film izliyormuş gibi gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. bir gün etrafınızda kimse kalmayabilir, sizi sevenler bir bir gidebilir, tek dostunuz köpekler ve kediler olabilir. yalnız kalabilirsiniz.

farkli sekilde gorunsekte ayni seyleri anlatiyor ve yasiyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=8xcVXEiNuZw +
    #3013678 (ya save ya target, 16.02.2008 17:09 ~ 17:10)
  2. an itibariyle izlediğim kliptir. küçük bir bütçeyle yapıldığı belli ama tek kelimeyle mükemmel olmuş.
    (bkz: ben böyle yürek görmedim, böyle sevgi)
    #3013770 (portakalda vitamin, 16.02.2008 17:26)
  3. şarkıcılıkta, oyunculukta, sefillikte yakışıyor bu adama. harika bir klip, harika bir konu.
    #3013792 (superisi, 16.02.2008 17:30)
  4. küçük bir bütçe ile yapılmış olması muhtemel ama verdiği yada aktarmak istediği mesajın ise çok anlamlı olduğu kesin olan klip.
    #3013844 (mrrepla, 16.02.2008 17:38)
  5. SONUNDAKi MESAJ ETKiLEYiCiYDi. SANIRIM BiZE BiŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞIYOR. FARKLI GÖRÜNSEKTE AYNI HiSLERi PAYLAŞMAK. BANA DiREK GÜNDEMDEKi MESELELERDEN BiRiNi HATIRLATTI.
    #3014940 (ExeLaNcE, 16.02.2008 21:31)
  6. sarkı zaten o kadar güzel ki bu sarkıya nasıl bir klip olsa kesinlikle harika denirdi. sarkı en azından benim bir süreliğine bilinc kaybı yasamama neden oldugu için klipte pikacularda olsa gözlerimi kırpmadan izlerdim. bir an kendi etrafına dönüp bakma kısmı işte klibin en güzel yeri. *
    #3023243 (tatlı su levregi, 18.02.2008 12:26)
  7. bir google cevheridir.
    #3136939 (new cosmos, 14.03.2008 12:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hayko cepkin in melekler klibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayko cepkin in melekler klibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayko cepkin in melekler klibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hayko cepkin in melekler klibi. Copyright of the articles are belong to their authors.