hayirli tezkereler 

kapat
  1. askere gidenlere söylenebilecek bir sözcük grubudur. *
    (muhasebeye giris, 06.03.2007 16:38)
  2. 12 nisan'da askerocağına teslim olacak olan oyuncakbulut'a duadır.
    sağlıcakla gidip dönmeler, dönüp görmeler dileğiyle...
    (tutiimucizegu, 11.04.2008 13:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» teoman » gumushane nin tarihi eserleri » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » david weir » ciplak ayak araba kullanmak » kirarim bu sozlugu » bag evi » husnu yalinkilic » howlin wolf » sevgilinin pembe panjurlu ev hayali kurmasi » akp nin tribun amigosu » marul hasati » kahta nin tarihi eserleri » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » chatwalk ta bir yerde » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » gercek gelecek » webcamden kendini seyreden insan modeli » italik duruslu insan » nihat dogan was here » abomasum deplasmani » okuldan nefret ediyorum » renault 9 gtl » allah adina ayet gondermek » as the eternity opens » tuncay ozkan » anne terligi » benandroidmiyim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa