hayirda hayir vardir 

kapat
  1. fransa'nın ab anayasasına "hayır" oyu kullanması üzerine, ülkemizde çoğu kişi ve kurum başkanları tarafından söylenen sözdür. (bkz: ukte)
    #388974 (trablus, 01.07.2006 08:31)
  2. recep tayyip erdogan' ın dilimize kzandırdığı bir deyim.
    (bkz: hayırlı olsun)
    #2481587 (dalton ana, 17.10.2007 18:10)
  3. adalet partisi'nin 1961 anayasası'nın kabul edilmemesi için başlattığı kampanyada kullandığı siyasi iletişimimizin en etkili sloganlarından biri.
    #3489878 (stratosfer, 03.06.2008 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

hayirda hayir vardir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayirda hayir vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayirda hayir vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» munkariz » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » adam gibi adam ertugrul saglam » cuk kadar » bunu kaldir » lens kullananlara tavsiyeler » ameliye » aramaya inanmayan ibne » fringe » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » bosver » tutunup kendime » resurection » suyuk » roope latvala » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benfica » sir isaac » dusunmekten uyuyamamak » reel politik » kadin dedigin budur » radak emikis » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » tren yoluna para koymak » kadirusagi koyu » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » gokhan zan » ilya » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » adam » susuz