hayir yenisini alamazsiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. parayla herseyi alamazsiniz
  2. yuzde 47 nin icindeyim beni gozaltina alamazsiniz
  3. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  4. hayir aslinda hayir demek degildir
  5. yenisini aliriz
  6. hayir diyende hayir birakmam
  7. eski kasarlarinizi getirin yenisini goturun
  8. silinecek basliklara bir yenisini ilave etmek
  9. tamir ettirene kadar yenisini almak
  10. eskisini getir yenisini gotur kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

hayir yenisini alamazsiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir yenisini alamazsiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir yenisini alamazsiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buldog kopek gezdiren vucut yapmis insan » tsk » havva yilmaz » max j » loving every minute » lobiyes » model » sylar » carrie » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » south of heaven » kurtlar vadisi replikleri » yuzu kirmizi beyaza boyamak » yaran videolar » saipsiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » laiklik » yandas medya » eyvah eyvah eyvah » gozlerin dogal olarak popoya kaymasi » die megageile kuken farm » arcadia hellas » igrenc espriler » bartolomeu dias » i melih gokcek » yusuf bayraktutan » istiklal caddesi » ethernet girisi » usb mouse u ethernet girisine takan insan » itus