hayir yahu yakisikli diye kayirmiyorum walla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yahu diye entry e baslamak
  2. sevgilisini yakisikli diye evden cikarmayan kiz
  3. her cumleye hayir diye baslamak
  4. yakisikli ya da guzel diye birisiyle sevgili olmak
  5. kucuk erkek cocuga yakisikli diye hitap etmek
  6. nukleere hayir diye kicini yirtan insan
  7. korkunc bir olay yasayip hayir diye bagiran adam
  8. kadin hayir diyorsa evettir o diye dusunen erkek
  9. walla walla
  10. walla

© 2008 - uludağ sözlük

hayir yahu yakisikli diye kayirmiyorum walla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayir yahu yakisikli diye kayirmiyorum walla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir yahu yakisikli diye kayirmiyorum walla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kor olmak » aydin dogan » erkekleri cekici yapan detaylar » turk kokusu » her seye ragmen sevmek » dusun dusun boktur isin » viva la vida or death and all his friends » adalet ve kalkinma partisi » egirdir dag komando okulu » wilhelm tell a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games