hayir sinirlenmedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  2. hayir aslinda hayir demek degildir
  3. hayir diyende hayir birakmam
  4. hayir
  5. bos bkz a hayir
  6. hayir hayir hayir hayir
  7. hayir yok
  8. hayir isi
  9. hayir hayir
  10. hayir hayir hayir

© 2008 - uludağ sözlük

hayir sinirlenmedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir sinirlenmedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir sinirlenmedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» westksk » hayat felsefesi » birebir sozluk » asirlara meydan okuyan sozler » surekli bugun butonuna basan yazar » copten ekmek toplayan insanlar » muge » antikaci » 2 temmuz 1993 sivas katliami » hell march 2 » orhan veli kanik » 2008 ekonomik krizi » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » trink » htnm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sac dokulmesi » don t steal my style » i want to play a game » lynyrd » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » yildirim bayezid » sahsenem » silik kutusunun devamli yanmasi » namik kemal » serbest radikal » belediye otobusunde misfak ile dis temizlemek » cristiano ronaldo yu marke etmek » rocketeer » 11 eylul 2001 » kurtlar vadisi uzerine diyaloglar