hayir psikopat degilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayir bu ben degilim
  2. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  3. hayir aslinda hayir demek degildir
  4. ben siyasetci degilim diplomat da degilim turkum
  5. hayir diyende hayir birakmam
  6. psikopat
  7. psikopat hocalar
  8. psikopat animeler
  9. potansiyel psikopat
  10. psikopat yazar

© 2008 - uludağ sözlük

hayir psikopat degilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayir psikopat degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir psikopat degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» boxster » gotu yere yakin olan kisiden korkmak » yilin transferi » 10 mart 2007 sebnem ferah senfonik konseri » erdogan dan dogan a » sampiyon » ahmet turan alkan » ebu gureyb » sadece turkiye de gorulebilecek olumler » tutunamayanlardan oldugunun anlasildi an a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games