hayir papagan kafesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  2. kus kafesi
  3. hayir aslinda hayir demek degildir
  4. kekligimin kafesi
  5. gogus kafesi
  6. kafe kafesi
  7. faraday kafesi
  8. bir maymun kafesi olarak bbg evi
  9. hayir diyende hayir birakmam
  10. bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis

© 2008 - uludağ sözlük

hayir papagan kafesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir papagan kafesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir papagan kafesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konya » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » babam cok zengin benim » ifrit » yalnizim » zurna » bilkent dogu kampus » keskek » beduk » mental map » oliver y benji » kisiyi suc islemeye iten etkenler » sayra » pinarwadi » adako » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » football tycoon » 12 ekim 2008 uds sinavi » grand theft auto iv » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » binbasi ersever in itiraflari » yandex » dayak yemeden once aglamak » haydan gelen huya gider » el feneri » sokullu » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » antalya » biz size sah damarinizdan daha yakiniz