hayir neden bilmiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayir bilmiyorum
  2. bilmiyorum neden
  3. buraya neden geldim bilmiyorum
  4. seni neden sevdigimi bilmiyorum
  5. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  6. hayir aslinda hayir demek degildir
  7. hayir diyende hayir birakmam
  8. neden neden kotulendigi anlasilmadigi muamma entry
  9. hic bilmiyorum
  10. bilmiyorum yok

© 2008 - uludağ sözlük

hayir neden bilmiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir neden bilmiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir neden bilmiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tropic thunder » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » peri masali » yaman okay » insani tedirgin eden kedi » 934 tane fake hesabi olan yazar » hifzi veldet velidedeoglu » saw serisini bir gunde izlemek » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » ergenekonu savunuyorum mutluyum » sarah palin » fc brasov » charlie and the chocolate factory » sokakta yururken onune gelene kufretmek » lisa garland » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esra erol » ayar almak » kahve » odeion » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » nefes alamamak » degeneration » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » deseksualizm » lunokhod » prescott » babayi ukulele calarken yakalamak » yaran olaylar » fc homburg » master of puppets