hayir ne alaka 

kapat
  1. karşısında anlattığı şeyle ilgisiz şeyler söyleyen birini gören kişinin verdiği tepki.
    ne alaka nın daha yaygın ve şiddeti yüksek versiyonu.
    #874685 (sıçtırtma lamasına, 18.11.2006 01:11)
  2. aslında bunu diyen kişi alakasını biliyordur, ama ondan duymak için mi artık yoksa emin olmak için mi ya da karizma yapmak için mi sorar bunu bilinmez !
    #874711 (hendrix, 18.11.2006 01:15)
  3. bir olayın bir diğeriyle alakasızlığını anlatmaya çalışırken kullanılır muhataba. hararetli durumlarda söylenir , hayır kelimesi pekiştiricidir burada ,ben haklıyım ,bak şunun bana yaptığı şeye demektir , hayir ne alakadır yani . *
    #875024 (missbee, 18.11.2006 02:23)
  4. alaka kelimesinin 2. asındakı perdelı soylesıye dıkkat edılmemesı durumunda, alaya alınacagınız soyleyıstır.
    #875043 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 18.11.2006 02:27)

© 2008 - uludağ sözlük

hayir ne alaka başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayir ne alaka ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir ne alaka nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ronaldo luis nazario da lima » hakan demir » bearshare » ehliyet kursuna arabasiyla giden insan » acayip cok yaziyoruz » ekonomi bozulmasin diye seriata razi olmak » geisha » darbe gunlukleri » resident evil 5 » ankara fen lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci