hayir ikizler burcum degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yukseleni ikizler olan ikizler kadini
  2. hayir tamer olaylar sandigin gibi degil
  3. burcum
  4. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  5. hayir aslinda hayir demek degildir
  6. hayir diyende hayir birakmam
  7. ikizler yarismasi
  8. tenor ikizler
  9. ikizler paradoksu
  10. yukselen ikizler

© 2008 - uludağ sözlük

hayir ikizler burcum degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir ikizler burcum degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir ikizler burcum degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» araba kullanan erkege oral seks yapmak » kugu golu canavari » gossip girl » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » tutunup kendime » sms le evlenme teklif eden erkek » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » kudret » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » rat salad » zargana » yildiz teknik universitesi » meslek orgutu » genelkurmay baskanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anatolianrock » alternatif mezar tasi yazilari » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » zamansiz olume mektuplar » gokhan zan » yanindaki var ya » ne haber liboslar keynesciler » forever young » cazir cozur » meydanbenim » pasifize etmek » the godfather » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » guler erkan » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci