hayir framework 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. framework
  2. dot net framework
  3. prototype javascript framework
  4. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  5. hayir aslinda hayir demek degildir
  6. hayir diyende hayir birakmam
  7. hayir hayir hayir hayir
  8. hayir yok
  9. bos bkz a hayir
  10. hayir

© 2008 - uludağ sözlük

hayir framework başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir framework ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir framework nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samsun » suleyman akdi » freedean » uludagsozluk de temali reklam » the fall of max payne » kolbasti » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » kara cahil » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » chewbacca nin aslinda che olmasi » korcan karar » ucacaklar » house of the rising sun » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » helal sut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erdal sarizeybek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » samsung i900 omnia » cocukken yapilan salakliklar » somnium mortuum » bana sen lazimsin » guvercin » sari olan herseye sikini sok ilkesi » lindsay lohan » wristcutters a love story » bilecik » asik olunan kiza naber lan top demek » geri donusum kutusu » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » uludag sozluk hakkinda ne dediler