hayir demeyin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  2. hayir aslinda hayir demek degildir
  3. hayir diyende hayir birakmam
  4. hepimiz demeyin lan
  5. demedi demeyin
  6. bana 8 demeyin
  7. bana okul demeyin
  8. duyduk duymadik demeyin
  9. seni seviyorum demeyin
  10. frame demeyin cok gucume gidiyor

© 2008 - uludağ sözlük

hayir demeyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir demeyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir demeyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kangaroo » kendi uktesini dolduran yazar » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » jale » fenerbahce huzurevi » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » sevmekten kim usanir » emre belozoglu » nihan » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » senin tespitin sana benim tespitim bana » eleventh hour » aglamak » msn iletisine yalnizim yazmak » kadirusagi koyu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » jolly joker pub xl » 1gbit internet 60 ytl » zlatan ibrahimovic » nukleer fuzyon » yalnizligin anlasildigi anlar » sevisirken dinlenecek sarkilar » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » kufretmek » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » sumeru » tatar colu » katy perry