hayir bende alistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alistim
  2. alistim yokluguna
  3. alistim artik
  4. ben sana cok alistim be sozluk
  5. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  6. kolluk bende killik bende
  7. para bende huzur bende
  8. hayir aslinda hayir demek degildir
  9. hayir diyende hayir birakmam
  10. suc bende

© 2008 - uludağ sözlük

hayir bende alistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayir bende alistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayir bende alistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» londra » richie kotzen » jon avnet » medya canavari » cherry » zeynep gunay » anket memis » tayfun candan » salvarli et » disco inferno » sara jay » hypnotic brass ensemble » frida kahlo » syme » jim adkins » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » istifa edecek pasa » yakin dogu universitesi tip fakultesi » yalardag » baca gibi hissetmek » inadina akp » asteng » ataturk dirilse olabilecekler » pink floyd » deniz yilmaz » bir salak gibi olmek » isil alben » moldovya » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » sozluk yazarlarinin itiraflari