hayir ben galatasarayliyim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu arada galatasarayliyim
  2. hem galatasarayliyim hem fenerbahceliyim
  3. kizlara hayir derim kolaya hayir demem
  4. ne mutlu galatasarayliyim diyene
  5. ben galatasarayliyim demenin yollari
  6. pele nin ben de galatasarayliyim demesi
  7. hayir aslinda hayir demek degildir
  8. hayir diyende hayir birakmam
  9. hayir
  10. hayir hayir hayir hayir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eksici geldi hanim » recep tayyip erdogan » fatih tekke » billur » aslantepe ali sami yen spor kompleksi » golgede ayni » gotuyle daglari devirmek » 15 mayis 1919 » aga dizileri » gilberto silva » doksanuc » biiznullah harf i cerleri de ogrendik » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » hesabini kamuya acan facebook guzeli » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » terlik » korsakoff sendromu » asimo » sirkulasyon » tayshaun prince » al rayyan » sirasi degil » yol arkadasim » 17 aylik bebege tecavuz » bunyan in tarihi eserleri » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » dengir mir mehmet firat » engin ardic » ey muhammed nasilsin iyisin insallah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa