haydut 

kapat
  1. Silahlı soygun yapan kimse, eşkıya, şaki.
    #639014 (italiano, 16.09.2006 10:50)
  2. Deli'nin sözlüğünden bir madde.Deli Murat'ın kedisidir kendisi.istanbulun en deli kedilerindendir.Seslendiğinizde patisini kaldırarak ne var dercesine Maaav diye terslendiği olmuşdur çok sinirli bir insan yutmuşcasına.
    #1653551 (rusty james, 17.05.2007 13:04)
  3. (bkz: eşkiya)
    #1653552 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 17.05.2007 13:04)
  4. istanbullu taze bir rock grubu. henüz çıkmamış albümlerini dinledim ve gayet başarılı buldum. kendi tarzılarını yaratmayı başarmışlar. ilerde adlarını daha çok duymayı bekliyorum. henüz sitesi yapım aşamasında ama yinede..

http://www.birgruphaydut.com
    #2890125 (derindusunur, 24.01.2008 16:14)

© 2008 - uludağ sözlük

haydut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» memleketcilik » arog » butafor » ingiltere nin saglik sistemi » radyo sol » kozlenmis biber » tirto » coconut tequila » asli aydintasbas » ho amca » stephen appiah in menajeri » birim bir allah » 0 533 748 32 54 » burak aydos » le quattro stagioni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydogan babaoglu » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » hirt » koyluleri nicin oldurmeliyiz » welcome to the jungle » milli egitim bakanligi bursu » turk hava kuvvetleri » hincal uluc » 2008 butonu » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » metalcilerin genelde gay olmasi » toshiba » the golden notebook » bulent ortacgil in light albumu » halka tatlisi