haydin bu pazar caya zirvesi 

/ 6
kapat
  1. fotolarını zirve organizatörüne 07 ya da 08/02/2007 de gönderttiğim halde, ortam ortamında hala bir nanenin bulunamadığı, zirve eskisi. bu sefer yeminlen ben de kabahat yok...
    #1284120 (karga, 10.02.2007 07:57)
  2. ilk zirvem.
    (bkz: hey gidi günler hey)
    (bkz: nerde o eski günler)
    #2014277 (BerAent, 26.07.2007 15:11)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

haydin bu pazar caya zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydin bu pazar caya zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydin bu pazar caya zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» san dimas » hayata dair ic burkan detaylar » beren saat » ltd » kate mosse » canli bomba » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » arwa damon » graffiti » silent running » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » 2 saat icinde deprem olacakmis » dwayde » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universiteye bisikletle giden insan » black star » benjcev » ieva s polka » big chefs » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » sihirli balon » anatolianrock » laz muzigi » iki telefon kullanmak » sisko muavinler » bu cocuk okumas » sozlukteki sabetayistler » aczimendi » the 39 steps