haydi simdi butun eksiler bu yazara 

kapat
  1. hedef göstermiyorum. anlaşmalı olarak aynı anda bir yazara eksi veren topluluklar mevcuttur. bu başlıktan sonra yine eksiler bana yağacak. o zaman bunu bir şenlik havasında yapmak lazım...

biz bunu istemiyoruz :

+ lan şerefsize bak ne yazmış !
    - yumulun eksilere arkadaşlar
    + karmasına sokalım bunun !

biz bu tür bir diyalogla eksi veren grupları kınıyoruz. peki nasıl olmalı? başlıktan anlaşılacağı gibi bu iş şenlik havasında, kibar bir şekilde yapılamlıdır :

+ abi bilmemne isimli yazar bi başlık açmış hiç hoş değil
    - yapma ya... üzüldüm bak şimdi... ne yapsak ?
    + ekibi toplayıp şenlik tadında eksi verelim
    - e hadi topla ekibi gülüm
    + başlıyorum... öhö höh "haydi şimdi bütün eksiler bu yazaraaaa..."
    - ne güzel oldu böyle şarkılı türkülü helal sana
    #3950776 (OnurKul, 11.09.2008 23:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

haydi simdi butun eksiler bu yazara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydi simdi butun eksiler bu yazara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydi simdi butun eksiler bu yazara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about haydi simdi butun eksiler bu yazara. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un tuttugu takim » alternatif vodafone reklam replikleri » pkkya siir » adnan aybaba fan club » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sacma batil inanclar » bozdag » google chrome » babanin olmesi » cicek lokantasi » the jailer » opel insignia » gel benimle » en iyi agri kesici » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » souad massi » facebook taki fantastik gruplar » mark levinson » yargi gucunun elestirisi » elfida » bengidemem » yaziklar olsun » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » isildur » karate ni sente nashi » guzelavrat otu » karsi karsiya » okan bayulgen sade vatandas » the stones » panta rei » yavuzturk » mozole mirach » mynet » power turk » engin kennerman