haydi muslumanlar atom bombasi olalim 

kapat

1. kombassan holding'in patronu, kimyager haşim bayram'ın çağrısı.

hürriyet'in, 32. gün'de yayımlanan kasetler ışığında yaptığı habere göre haşim bayram, yılsonu "kar payı" vereceği sermayedarlarına rulman fabrikalarının sadece bir başlangıç olduğunu ileride müthiş başarılara imza atacaklarını müjdelemekteymiş.

"atom bombası olalım ben kimyagerim" diye söze başlayan haşim bayram uranyum zenginleştirmenin ancak zengin manevi değerlere sahip kişiler tarafından başarılabileceğinin bilincinde olduğunu göstermiş.
    "atom bombası yapılmaz atom bombası olunur" mottosuna sahip bir kişi olarak istemek başarmanın yarısıdır dusturu ile yola çıkılması gerektiğini açıklayan haşim bayram birlik beraberliğin önemine vurgu yapmadan da geçememiştir.
    #853728 (halit ayarcı, 13.11.2006 17:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

haydi muslumanlar atom bombasi olalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydi muslumanlar atom bombasi olalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydi muslumanlar atom bombasi olalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about haydi muslumanlar atom bombasi olalim. Copyrights of the articles are belong to their authors.