haydi kizlar imam hatibe 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. imam hatibe giden komunist
  2. haydi imam haydi imam haydi tam zamani simdi
  3. haydi kizlar zirveye
  4. haydi kizlar basliga
  5. haydi kizlar kocaya
  6. haydi kizlar sozluge
  7. haydi kizlar muhendislige
  8. haydi kizlar okula
  9. haydi kizlar makine muhendisligine
  10. haydi kizlar halaya kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

haydi kizlar imam hatibe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydi kizlar imam hatibe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydi kizlar imam hatibe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tukurukus » truva kanyak » adim adim ibnelik » jelena jankovic » upside down house » merdivenler » somali yazarlar » raptiye rap rap » nevsehir » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » understanding » eksi sozluk » bunu yapan turktur dedirten olaylar » kablosuz internet caiz degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alvin ailey » kompleksiz insan » zall bize de ayfon alsana » bulent ersoy un canli yayinda osurmasi » bir millet uyaniyor » itu sozluk » exodus » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » uludag sozluk moderasyonu » keskek » sigara icmek icin en guzel an » kujata » bon iver tarzi baslik acma rehberi » der meister » kizlarin gotunu kaldirmak