haydi kizlar elektrik elektronik muhendisligine 

kapat
  1. bir grup * elektrik elektronik mühendisliği gencimizin başlattığı ve diğer mühendislik öğrencilerin bütün varlığı ile desteklediği ** kampanya. tabi videoda sunum için kullandıkları taktik harkuladedir, takdire şayandır.

http://www.youtube.com/watch?v=exAo0Mul9WI +
    #1434538 (tosun burada da hizmetinizde, 20.03.2007 23:14)
  2. öss de "ek puan" uygulamasıyla çözülecek durumdur. ayrıca hazırlığı atlayacakları da garanti edilmektedir.

abazanlıkta son nokta bu...
    #1434624 (fewzi1907, 20.03.2007 23:30)
  3. katılıyorum ev arkadaşlarım elektrik elektronik mühendisliği öğrencileri ve sınıflarında 4 kız öğrenci bulunduruyorlar bu yinede iyi bir durum hiç değilse itü deki meslektaşları gibi değiller * (bkz: her üç erkeğe bir erkek) iyi bir slogan haydi kızlar elektrik elektronik mühendisliğine
    #1434696 (tiryaki, 20.03.2007 23:43)
  4. la fontaine masalları, karga ile tilki.
    #1434715 (balsikeste baysungur, 20.03.2007 23:47)
  5. "elektrik elektronik mühendisliğinde erkekler teklif ediyormuş" gibi bir sloganla da geleceği olanların bile vazgeçeceği başarısız kampanya olacaktır.
    #1434748 (redwinemania, 20.03.2007 23:56)
  6. desteklerinden ötürü boca juniors takımına teşekkür eden, elektrik elektronik mühendisliği bölümünde 1 erkege 3 erkek düşer diyerek bizi yaran elemana sahip grubun sözü.
    #2736951 (iysr, 23.12.2007 22:47)
  7. bu bölümde erkek öğrenci sayısının fazla olmasının getirdiği bir kampanya. bir başka versiyonu da kimya mühendisliği ile elektrik - elektronik mühendisliği bölümü birleştirilsindir.

(bkz: bir kız bölümü olarak kimya mühendisliği)
    #2736980 (statik smiley, 23.12.2007 22:52)
  8. koca bulma geyikleri bolca döner bu mevzuyla ilgili. diğer bölümlerden genç kızlarımızın gözde mekanıdır bu fakülteler. mühendis koca hayali süsler çoğunun hayalini. tabi benim gibi ne mühendisler istedi de dedirtebilmek ayrı bir meziyettir o da ayrı
    #2737154 (endoplazmik, 23.12.2007 23:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

haydi kizlar elektrik elektronik muhendisligine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydi kizlar elektrik elektronik muhendisligine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydi kizlar elektrik elektronik muhendisligine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about haydi kizlar elektrik elektronik muhendisligine. Copyrights of the articles are belong to their authors.