haydi istanbul goster kendini milli irade mitingi 

kapat
  1. adalet ve kalkinma partisi'nin mitinglerin sonuncusu olan ve 1 milyon kisinin katilmasini bekledigi,
    15 temmuz 2007 pazar gunu saat 16.30'da, zeytinburnu kazlicesme meydani'nda yapilacak olan istanbul mitingidir.
    #1919818 (kani ronik, 12.07.2007 19:37)
  2. tam yapilacagi saatlerde ve yine istanbul'da *kutan-erbakan mitingi* ve *dogu perincek mitingi*nin de yapilacagi mitingdir.*
    #1936823 (kani ronik, 15.07.2007 02:18)
  3. yapıldığı gün istanbul'da iki adet daha miting olduğundan sokağa bile çıkılmaması gerekir. çünkü istanbul'un trafiği aynı anda 3 miting kaldırmaz.
    #1937492 (ubyz, 15.07.2007 04:41)

© 2008 - uludağ sözlük

haydi istanbul goster kendini milli irade mitingi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydi istanbul goster kendini milli irade mitingi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydi istanbul goster kendini milli irade mitingi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aktutun baskininda ergenekon parmagi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » bulbul hoca » passage to the reaper » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » nestea seftali » 1961 » jay cutler » kitap okumayanlardan sabun yapmak » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » depr » ataturk donse beklenen mansetler » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » kaaria » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » solculari taniyinca sagci olmak » rosario to vampire capu2 » kreator » andy mckee » muhammed demir » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » dunyadevletleri com » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » d a » dippoldism » killi olmak » bana bir masal anlat baba » bos salladim doluymus » eyes wide shut