haydi herkes traviana 

1. öncelikle (bkz: travian)
    ogame in sıkması,akabinde birçok klonunun çıkması durumunda ortaya çıkmış olan traviana davet eden ki$inin,gaza getirme cümlesi.Kanımca hiç değilse bir bakılması,denenmesi gereken oyundur travian,güzeldir,iyidir,cicidir.Lakin adamı biraz bekletir,ancak yanında yapıcak başka şeyler bulursanız dadindan yinmez
    ayrıyeten bonus; (bkz: travian nescafe uludagsozluk)
    (eru, 15.01.2006 02:11 ~ 18:00)

© 2008 - uludağ sözlük

haydi herkes traviana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» damat hobbit pasa » hukuk felsefesi » yumusak agizli » arkan » sendencocugumolsun 21 istanbul » karadeniz teknik universitesi » high tension » birinci abbas » couchsurfing com » sebnem kisaparmak » cagdashk » ben aslinda hic boyle degildim » simulect » mide bulantisi » seri eksi oy mafyasi » zeki muren » georgi jukov » globe wallet card » bos kamyon mu ariyorsunuz » audio cd » apis arasi kokusu » ocalanin soylemi bizim soylemimizdir » cavus » kurk mantolu madonna » keren ann » savor » flightplan » lan asker gel buraya » 4 eylul » anksiyete bozuklugu » icime dert oldu bakla yememen » orhanbencegay » herkes yarali » gelmis gecmis en tehlikeli kadin » vedat orfi bengu » iyi kadinlar mel un karilar ve bir de hakikatler » sigarasizlik » moda kokonasi » ali konti » muzeyyen senar » dpu sozluk » ford gt » fanatik » 2008 eurovision sarki yarismasi » sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek » ataturkcuyum diyen islamciya takiyeni cikar demek » cesur civciv » diskispor adeta bosaldi » begum birgoren » nail biting a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa