haydi don 

kapat
  1. bu şarkıyı dinlerken, eğer insan kendini müziğin ritmine bırakırsa, çooook uzaklarda olan eski sevgilisini bile yanıbaşında hissedebilir..
    eski günler hatırlanır.. kalp göğüs kafesine aşırı yüklenir..
    #355853 (can, 18.06.2006 18:18)
  2. hatırla
    o gidiş yakışır mı hiç sevdamıza?
    yalnızca gül dikeni dudaklarımızda
    bir esirim ben çıkmazında
    dön gel bana...
    #891797 (gonulcelen, 21.11.2006 22:58)
  3. Suavi'nin göz yaşartan şarkısı.Sözleri şöyledir:
    Hatırla o sabah uyandığımda yoktun yanımda
    Yalnızca bir gün ışığı kollarımda
    Birbaşıma ben yokluğunda
    Kalmıştım yıllar sonra
    Hatırla,o gidiş yakışır mı hiç bizim sevdamıza
    Yalnızca gül dikeni dudaklarımızda
    Bir esirim ben yokluğunda
    Dön gel bana,dön gel bana
    Hatırla bu sevda dolu dizgin nasıl yaşandı çılgınca
    Mümkün değil yaşayamam ayrı kalınca
    Bir başıma ben alışamam yokluğuna
    Yazık bana,yazık bana
    Haydi dön tut elimi istiyorum tut tut yeniden
    Haydi dön bıraktığın yerde bekleyeceğim ben
    Haydi dön,dön lütfen,dön lütfen...
    #1337557 (balmsd, 23.02.2007 12:34)
  4. haydi dön tut elimi istiyorum yeniden
    haydi dön bıraktığın yerde bekleyeceğim ben... gece gece insanı alıp götüren eaaaa diye ağlatabilecek kapasiteye sahip şarkı.
    #1363624 (silte, 02.03.2007 00:09)
  5. yavuz bingöl'ün çok daha güzel yorumladığı, özlem dolu şarkıdır.
    tut elimi istiyorum tut tut yeniden *
    #1620852 (chitlembik, 08.05.2007 13:48)
  6. (bkz: dön lütfen)
    #1842135 (dilamze, 29.06.2007 22:58)
  7. hiç bir sebebi yokken insanın aklına geliveren bir şarkı. daha sonrada 6 saat aralıksız dinleyebilirsiniz her dinleyişinizde biraz daha işler içinize, sabah uyandığınızdaki o mutluluk yoktur artık içinizde " dön lan dön" diye bağırırsınız içinizden tabiki kimse duymasın komşular rahatsız olmasın diye. yada gidenin yüzüne söyleyemezsiniz terk edilmek koymuştur ya size sanki kendinizi daha fazla ezdirmeyeceksinizdir. ama anlayın işte yada anlayalım küçük zavallı aşıklardan başka bişey değiliz.
    #2368051 (estel, 23.09.2007 20:48)

© 2008 - uludağ sözlük

haydi don başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. haydi don ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydi don nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozpandora » yaran bizimkiler replikleri » gobekli tepe » galatasaray lisesi » hep onun icin » morgan de sanctis » hunkar mahfili » vodafone » kakaval » constipated a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci