haydar hastaligi 

1. haydar baş beyefendi'ye tapar derecede sevgi duyma hastalığıdır. öldürmez ama süründüreceği kesin.*
    #1857607 (galapagoslu iguana, 03.07.2007 13:30)

© 2008 - uludağ sözlük

haydar hastaligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haydar hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haydar hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nevada universitesi » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » ucu bir arada » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » agalloch » not seni seviyorum » dementia praecox » fetullah gulen » animal farm » itu sozluk » avdan koyu tumulusu » jean amerika nin salvaridir » guzel yalan soyleyen arkadas » yuregim yollarda » asik miyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul kizlari » kenan dogulu » haberturk » anlik » muz kokulu sampuan » cerea flexibilitas » antrofobi » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » desmodus rotundus » bulent uygun » neset ertas » gundelik hayat teorileri » triarii » anatomic autogynephilia » webcam acip tras olmak