hayattaki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayattaki keskeler
  2. hayattaki kliseler
  3. hayattaki kavsaklar
  4. hayattaki eksiklik
  5. hayattaki en onemli insan
  6. hayattaki en sacma diyaloglar
  7. hayattaki en buyuk endiseler
  8. hayattaki en buyuk bunalimlar
  9. hayattaki en buyuk eksiklikler
  10. sozlugun hayattaki yeri

© 2008 - uludağ sözlük

hayattaki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayattaki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayattaki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bascavusoglu camii » i will always love you » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » deli osman » salla gitsin baby » gemilerde talim var » hipopotamus » hemfuckirhemsuurlutospaga » eksi sozluk te basligi var » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » supersonik yazar » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » fetullah gulen » dippoldism » yeni uu otomasyon sistemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » seriatci basketbolcu » tanriya acik mektup » oldum de uyandim » bendeki sen gitti » objectophilia » dun uye olanlar » teroru cozene odul verelim » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » adiadokokinezi » basliklari bir ters bir duz okumak » iki esli ustegmen » eve » nurel » hic bizimkini yediniz mi