hayatinin hatasini yapmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asrin hatasini yapmak
  2. hatasini kabullenmemek
  3. hatasini kabullenmeyen insan
  4. hocanin hatasini bulmak
  5. kusuru soylenmeyen adam hatasini huner sanir
  6. harf hatasini duzeltmek yerine basligi silen mod
  7. hatasini duzeltene seri eksi veren yazar
  8. hatasini anlayip entry sini kendi silen yazar
  9. gicik olunan yazarin hatasini bulup rezil etmek
  10. is hayatinin kurallari

© 2008 - uludağ sözlük

hayatinin hatasini yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayatinin hatasini yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatinin hatasini yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 52 bin kisi nasil susturulur » gama bomb » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » evire cevire dovmek » nike » atesin cevresinde toplanmak » alinti » kitap yazip bastirmamak » yaran diyaloglar » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » dede » sokak kedileri » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » fenerbahce de teknik direktor olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kvk » ekrem dumanli » abdulmelik firat » dagda yasamak » allahsiz sevgili » seni seviyorum demekten korkmak » baca » asirlara meydan okuyan sozler » casuslugun temel kurallari » ozel mesajla tepki gostermek » zeynel dinler » abdullah gul » esref saati » ahbap cavus iliskisi » alternatif var misin yok musun diyaloglari