hayatini kaprisleri uzerine kurmus insan 


kapat
  1. Hayatı boyunca sevdikleri tarafından nazı hep çekilmiş, bir sözü iki edilmemiş ve ne derse yapıldığı için çevresindeki insanlara her istediğini yaptırmaya alışmış, istediği yapılmadığı vakit en büyük silahını yani; karşısındakilerin ona duyduğu sevgiyi hayasızca sömürmeyi alışkanlık haline getirmiş insan olup, bir süre sonra etrafındaki insanlar tarafından yalnızlığa mahkum edilmesi kaçınılmaz olan, hayatını üzerine kurmuş olduğu kaprislerinin ansızın ve hiç habersiz o kaprisleri daha fazla çekmeye sabır ve mecali kalmamış insanlarca savrulması ile sarsılması işten bile olmayan insandır.
    #3729062 (bluevelve, 27.07.2008 16:07)
  2. mirkelamdan kaprislisin sevgilim adlı şarkıyı armağan ettiğimiz kişidir.
    #3729103 (mersa, 27.07.2008 16:12)
  3. sevdiğiniz vakit hiç bişeyi gözünüzün görmemesi sonucu tüm kaprislerine katlandığınız, ancak bir an gelip de ' eeeeeeehhh yeter ' deme cesaretini gösterip özgürlüğünüze kavuştuğunuz, bugüne kadar yüce allah tarafından verilen kuvvetle katlandığınızı düşündüğünüz insansı yaratık.
    #3729121 (turuncukolik, 27.07.2008 16:15)
  4. kaybetme korkusuna sahip olmayan kişilerdir. kendilerini dünyanın merkezinde görürler çoğunlukla. onlara yapılan en ufak bir hata affedilmezdir. hemen trip yaparlar. karşıdakini pişman ederler. canımı çok yaktın, benim canımı yakamazsın gibi bencil söylemlerde bulunurlar. fakat iş onların yaptıkları hatalara gelince olabilir der geçerler. nasıl olsa karşı taraf önemsizdir. o üzülse de olabilir. önemli olan tripcanın kırılmamış olmasıdır. karşı tarafın kırgın olması gayet sıradan ve aldırış edilmemesi gereken bir durumdur. tam bu sırada terkedip neyi kaybettiğini ona göstermek gerekir. ona katlanmaya çalışmak saç beyazlatır. boşa kürek çekmektir. o değişmez.
    #3729154 (la pluie, 27.07.2008 16:21)
  5. hep kaprisini çekecek birilerini arayan insandır. yalnızlığa dayanamaz.
    #3939069 (freedean, 09.09.2008 13:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hayatini kaprisleri uzerine kurmus insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayatini kaprisleri uzerine kurmus insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatini kaprisleri uzerine kurmus insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hayatini kaprisleri uzerine kurmus insan. Copyright of the articles are belong to their authors.