hayatinda hic katirtirnagi yememis fakir insan 

kapat
  1. ömrü hayatı boyunca lezzetinden şüphe olmayan ve zengin insanlar tarafından yenilen katır tırnağını tatma şansı bulamamış fakir insandır. yazık.
    #3709689 (sebilsuulu, 23.07.2008 21:22)
  2. + lan şu gatır tırnağını görüyon mu
    - görmüyorum iğrençleşme
    + tamam.
    #3709769 (lost control, 23.07.2008 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

hayatinda hic katirtirnagi yememis fakir insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayatinda hic katirtirnagi yememis fakir insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatinda hic katirtirnagi yememis fakir insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pos makinasi olan dilenci » siyah kan » mr self destruct » cerea flexibilitas » romantik entryler » artik beni sevmiyorsun » bayan sozluk yazarlari » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » seks icin alternatif tabirler » egitim sart » andrejoni » karma ekonomi » banun guven hatirina ntv izleyen insan » carsten jancker » adolesan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir turk olarak kurtlere soruyorum » tanri » itiraf com » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » otobuste midenin bulanmasi » erketede bekleyen saz ekibi » harlem de siyahilerle rap yapmak » apne » klon imhotep » depreciation » vedad ibisevic » chemical assault » eksi sozluk te basligi var » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » liv tylor un fil yutmus hali