hayatinda bir kedinin kuyrugunu hic kesmemis cocuk 

/ 3
kapat
  1. normal bir ailde yetiştirilen ve içinde seri katillik dna'sı taşımayan çocuktur.
    #3447939 (ellen, 26.05.2008 00:34)
  2. cevresinde kedi yerine kopek olan cocuktur. kopegin kuyrugunu bisikletle bile ezmis, merdivenlerden asagi yuvarlanmasini izlemis, ve hatta suratina limon suyu fiskirtmis cocuktur. kopegin defalerca isirdigi cocuktur. yaramazdir. cocukken 8-9 bilemedin 10 yaslarindadir.

(bkz: kucukken kac yasindaydin)
    #3447958 (revolter00, 26.05.2008 00:40)
  3. hayvansever bir çocuktur. ayrıca kesmiş olsaydı günaha girecek, hayvana zarar verdiği için öbür dünyası da kararacak idi. o sebeple hem vicdanını hem öbür dünyasını düşünmüş çocuktur. iyi bir çocuktur, belki de şirinleri bile görür.
    #3447976 (stricken, 26.05.2008 00:43)
  4. o cocuk benim.
    zavalli bir kedinin durduk yere kuyrugunu kesip, agzi var dili yok bu masumun canini yakmam zira.

kedinin kuyrugunu kesen cocuk ancak vesika sahibi bir validenin mahtumu olabilir, hadi birakalim kibarligi, öz türkceyle su katilmamis hodosbu cocugudur kesinlikle.

nuri alco'ya götürsen, 5 km öteden picligini tasdik eder.

lan ibneler, insanda az biraz allah korkusu olur.
    cocuk yastaki bu kaa picligi sergilemek neyin nesi acaba?

allahin sopasi yok, ama gün gelir delinin birisi cikar, tutar sizi, kiciniza torpili tepip patlatir.
    patlattiktan sonra da nazik poposunu kamu kullanimina acar, bundan gecimini saglar.

eh hakkedersiniz de...

ibneligi kutsayan hayvanattan bozma picler var ülkemizde, anladik ama bunu cocuk yasta yapacak kadar piclerin var oldugunu düsünmek bile istemiyorum.
    #3447999 (kararti, 26.05.2008 00:47)
  5. hiç hayatında bir kedinin kuyruğunu kesmemiş çocuk olabilir. büyük ihtimalle odur.
    #3448035 (aliceinchains, 26.05.2008 00:55)
  6. yanaklarından öpülecek uslu çocuk.
    #3448062 (eageans, 26.05.2008 01:01)
  7. Doğru yolda olan çocuktur.
    (bkz: ben)
    (bkz: sen)
    (bkz: o)
    #3450331 (la belle indifference, 26.05.2008 16:58)
  8. orospu cocugu olmayan çocuktur. efendidir.
    #3507729 (ovaniova, 07.06.2008 19:54)
  9. bu ne saçma bir başlıktır kapatılması gerekmektedir bence kedi kuyruğu kesmek ne demek ya başlığı açan kişinin yazdığı entry de iğrençtir. yazık hakikatten. ondan sonra iyilik bekleyin bu tarz düşünceye sahip şahıslardan.
    #3627758 (elisya, 06.07.2008 16:22)
  10. belkide piskopatlığı ilerletip, kediye açık kalp ameliyatı yapmaya çalışmıştır.
    #3868237 (cirkince, 25.08.2008 15:41)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

hayatinda bir kedinin kuyrugunu hic kesmemis cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayatinda bir kedinin kuyrugunu hic kesmemis cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatinda bir kedinin kuyrugunu hic kesmemis cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iplikci nedim » eleni karaindrou » garip yemek zevkleri » altaik dil ailesi » lost un en guzel bayani » areds » hemsehricilik » la alegria » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » ambassador » kopete » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » kulak » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » papa v sixtus » doom gibin » ac gitsin » patlicani oksama seansi » git hadi git ismail yk » haris alexiou » pilavi elle yemek » sapkin bir beynin lobundan akanlar » pkk li buldun mu keseceksin » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » cuk kadar » hrant dink » facebook taki fotograf yorumlari