hayatin kazanacaklar listesi 

kapat
  1. her yıl 15 mayısta resmi gazete ve ticaret odası sirkülerinde yayınlanan anlamlı liste
    #72822 (plug in baby, 17.02.2006 22:00)

© 2008 - uludağ sözlük

hayatin kazanacaklar listesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayatin kazanacaklar listesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatin kazanacaklar listesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhan tv » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » balikesir » fehmi emre gungor » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » man who sold the world » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » erik gerets » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » sahaya sirtini donmek » sivil itaatsizlik » wigan athletic » toru topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » deniz feneri dernegi » jay z » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana ellerini ver » ohsss » fethullah gulen in pkk suskunlugu » marmaris » aksamdan kalan mesgale butonu » fazil say » yasayan islam » tevessul etmek » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » studyoda gerginlik » laz » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » mustafa » dile dolanan sarkilar » pur blanca