hayatin dongusu 

kapat
  1. Kadın yada erkek hiç fark etmez bir ilişkide eksiklik varsa ve bu eksiklik çiftler arasında giderilemiyorsa işte sonun başlangıcıdır. işte burada başlar Hayatın Döngüsü.

Modernlik denir farklı kollarda aradığın eksikliklere. Sonunda modern bir birey olursun kirlettiğin çarşaflarla ve kırışık çarşaflarla modernliğin ölçülür.

Tüm inancınla, kaçamakların güç kattığını söylersin mevcut ilişkine. Gözlerinde en ufak tereddüt yoktur ve eminsin modernliğinden. inancın ve modernliğin kısır döngüsünde.

Şaşkınlık kaplar bedenini ve garipten bir ses duyarsın alkol kokan ağızlardan. Daha uçacaksın Süpermen
    #1878479 (camp nou, 07.07.2007 20:25 ~ 20:26)
  2. her gördüğünde gülümseyerek karşılarsın... aradan zaman geçmemiş, hiç gitmemiş gibi... gidecektir gene, bilirsin...
    söyleyemezsin ona değerini senin için, "gitme" diyemezsin... sarılır boynuna, beynine kazırsın kokusunu, tekrar tekrar. bilirsin arada karışan başka kokular olduğunu, soramazsın, ille de söyleyemezsin...
    idaretendir zaten yerler. Sen aslolacak olanın ikamesi, O (asl)olmaması gereken! "sen" ve "ben"lerden konuşur, gülüşür, anlatırsınız... suya sabuna dokunmadan....
    Sevişirsiniz parmak uçlarında...ilk defa, son defa, her defa... herşey ve hiçbirşeyle...
    ...
    "ben seni ararım,bu ara biraz yoğun işler..."
    gülümsersin,
    "tabii, ne zaman isersen..."
    değersizliğin, dokunduğu heryerde bir ürperti gibi gezer. bir ara arayacak, muhtemelen 2 ay sonra, geniş zamanlarda, bir ara, arada, derede...
    kırışık, kirli çarşaflar kalır, adı modern olur. Eksikler de söylenmeyenlerde kalır... eksik kalır...* * *
    #1930019 (aksam vakti bir kadeh sarap, 14.07.2007 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

hayatin dongusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayatin dongusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatin dongusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alemdar » sorrow » ask i virane » derdest » cunku esegin zikinden dolayi » mozole mirach » nba live 2009 » motorstorm » galatasaray » tanri » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » demirhindi » debit » euro truck simulator » burda mi yersiniz paket mi yapalim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlarin gezmeye bayilmasi » selim bolukbasi » trafik kazasi » fwh » bos bos monitore bakmak » sagcilari taniyinca solcu olmak » cik televizyona de ki ben musteriyim » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » alacakaranlik durumu » otme bulbul » sevgiliye son soz » richie kotzen » tc electronic » tenacious d