hayatin anlaminin olmamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatin anlaminin sevgiliden ibaret olmasi
  2. hayatin anlaminin aniden anlasildigi anlar
  3. hayatin anlaminin gizli bakinizlarda sakli olmasi
  4. hayatin cekilecek cile olmamasi
  5. hayatin reset tusu olmamasi sorunsali
  6. hayatin mos u
  7. hayatin dongusu
  8. koy gotune hayatin
  9. hayatin neresindeyim
  10. hayatin benim

© 2008 - uludağ sözlük

hayatin anlaminin olmamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayatin anlaminin olmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatin anlaminin olmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dp » orhan pamuk tarzi demec verme rehberi » ulker » baltaci mehmet pasa » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » halley ile haylayf in karistirilmasi » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » dogan avcioglu » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » riddle of steel » gronland » mulayim » dpreview com » akp merkez binasindan dunyaya bakan insan » eesti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » andrey tarkovski » neutrogena kullanan trabzonlu balikci » south of no north » maybe attending » adnan dincer » any colour you like » ferhat gocer » wonda why they call you bitch » yesilayci birine sigara ikram etmek » ucak kacirmak » orhan veli kanik » sol frame e gelmesi engellenmis ukteler » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » satanist kesen psikopat kedi » mevlana