hayatin acimasizligi 

kapat
  1. kurduğu hayallerin hiçbirisini gerçekleştiremeyen insanların hayatın gerçekleri ile yüzleştiklerinde düşündükleri ve kendi beceriksizliklerini hayata yıkarak kendi kendilerini tatmin ettikleri acımasızlıktır...

hayattan ziyade gerçekler acımasızdır... ama insanoğlu hayalleri ile sürdürmeye çalıştığı hayatta gerçeği bazen ya da genellikle görmezden gelir ve duvara tosladığında hayat diye haykırır...

tüm suç yine kişisel beceriksizlikle dolu geçen hayat olur, kişi olmaz...
    #3404859 (fatal, 16.05.2008 16:33)
  2. Arkasına saklanacak çok kaya var tozlu yollarda, dünyanın merkezinde durmak , kollarını açarak hayatla kucaklaşmak, yere yığılmakla sonuçlanacağını bile bile tozları silkeleyip benliğinden , ayağa kalkmak. en büyük mazaret hayatın acımasız olmasıdır her çöküşte, çöküşünü hazırlayan hayat değildir aslında , sen , onlar , diğerleri hep bir çöküşe hizmet eder , birilerinin ayağını ezmeden ayağa kalkabilmektir en erdemli olanı. hep itenlerden , yoluna çakıl taşı döşeyenlerden bahsetmek hayatın seni savurduğunun habercisidir, baştan kaybediştir.
    #3405035 (invinoveritas, 16.05.2008 17:13)

© 2008 - uludağ sözlük

hayatin acimasizligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayatin acimasizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayatin acimasizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takoz recep » tanoka beard » 6 eylul 2008 ermenistan turkiye maci » devran ayhan » ifsa lena » regent street » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » fizik » gammazlik zor is » bluevelve a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games