hayati paylasmak 

kapat
  1. insanoğlunun yaratılışından bu yana süregelen bir olgu.belki yaratılışımız yüzünden belki de mecburiyetten hayatımızı birileriyle paylaşmak zorundayız. hayatı tek başına idame etmek zordur çünkü. bir toplulukla hareket etmek, bir topluma uymak zorundayız.

yok ben yalnız yaşamak istiyorum düşüncesinde olanlar da; kendisini toplumdan ne kadar soyutlarsa soyutlasın, en azından bir eş bulup hayatını onunla paylaşır.

aslında karışık bir olgudur bu. yalnızlığa tahammülü olmayan yaratıklarız. ne zaman ki yalnız kalsak, o yalnızlık bizi boğmaya, yavaş yavaş kemirmeye başlar. kimi zaman hayattan soyutlanıp yalnız kalmak istesek de uzun zaman dayanamayız buna.

işte tam bu anda birileri size hayatı başkalırıyla birlikte yaşamak, paylaşmak zorunda olduğunuzu hatırlatır. her şeye rağmen hayat da birileri varken güzeldir. en azından insan olduğumuz için toplumla yaşamak zorundayız.
    #2632833 (DeLi BLuE, 26.11.2007 19:13)
  2. (bkz: hayatı paylaşmak için)
    #2632886 (oyalanma, 26.11.2007 19:31)
  3. bir tane hayatımız var onudamı paylaşalım yaşasın özgürlük.
    #2632889 (benan, 26.11.2007 19:32 ~ 19:36)
  4. (bkz: evlilik)
    (bkz: bbg)
    (bkz: lime wire)
    (bkz: ares)
    (bkz: rapid share)

(bkz: çağrışım saçmalıkların anasıdır)
    #3629137 (rodcracker, 06.07.2008 21:33)
  5. sevdiğin biriyle olursa mükemmeldir, hayat tabiki paylaşılmak için vardır...
    #3629177 (crazyhodja, 06.07.2008 21:40)
  6. hayatı yaşamanın, aksilikleri savurşturmanın, mutlulukları arttırmanın, hayatı çekilir kılmanın en güzel yoludur.
    #3629299 (soytari kral, 06.07.2008 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hayati paylasmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayati paylasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayati paylasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tehlikeli saplanti » ahmet yildiz olmedi » atilla birkiye » witricity » jamall » somnium mortuum » samandag » bolu » guvercin » omer muhtar » dusta aglamak » galatasarayli » iphone3g » tom bombadil in basbakan olmasi » salvar amerika nin jeanidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir deniz gider bin deniz gelir » zall kimdir » bir populer kultur magdurunun ruyalari » avrupa yakasi » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » become a premium member now » ozel okul » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » bu maceranin sonu uzayda biter » nograd » basliklari alt alta okumak » turk yolu » yana yana done done » utopik kiz