hayati paylasmak icin 

kapat
  1. atv ana haber bülteni sunucusu ali kırca'nın, haberler bittikten sonra söylediği söz.üzüntü paylaştıkça azalır mutluluk paylaştıkça çoğalır ve bu iki tezat kavram da hayatın ta kendisidir.
    #31839 (gamzelinda, 22.01.2006 03:10)
  2. yıllardır ali kırcanın haberleri kapatırken kullandıgı söz öbeğidir. Beynimize işlemiştir. "Hayatı senle paylaşmak isteyen kim bee!" dedirtir..
    yinede "bizi izleyin, haberiniz olsun" dan iyidir.
    #31841 (junky, 22.01.2006 03:13)
  3. ali kırca bunu çokta iplemiyor. söyle demişler oda söylüyor gibi duruyor üstünde. ne acı.
    #31842 (hec, 22.01.2006 03:15)
  4. ali kirca'nın dillere dolanan lafı.
    #531784 (dreamshower, 12.08.2006 19:48)
  5. ali kırca bu lafı ederken herhalde "videosunun paylaşılmasını istememiştir".
    ey hayat sen nelere kadirsin
    #531800 (beyazyelkenli, 12.08.2006 19:50)
  6. her spikerin kendine özgü bir lafı vardır mesela reha muhtar'da "her nerede yasiyor ve yasatiliyorsan" derdi. hatta jim carry'nin aman tanrım filminde bile buraya parmak basılmıştır "iste kurabiye boyle yapilir" diye.
    vesselam öyle iş olsun, benimde bana özel bir sloganım olsun diye söylenmiş bir sözdür. anlamını aramak mantıksızdır.
    #1137189 (picnick, 11.01.2007 13:50)
  7. (bkz: hayati paylasmak icin)
    (bkz: gece yolcuları)
    (bkz: sezen aksu)
    (bkz: çökertme pozisyonu)
    (bkz: dosya paylasim programlari)
    *
    #1137232 (tamada, 11.01.2007 14:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hayati paylasmak icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayati paylasmak icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayati paylasmak icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hayati paylasmak icin. Copyright of the articles are belong to their authors.