hayati fps oyunlarina dokmek 

kapat
  1. hayatı fps oyunlarındaki gibi yaşamaya kalkmak ve hayatı oyun gibi görmektir.7/24 counter oynayanlar bu duyguyu bilir.hayallerinde öldürür insanlar sevmediklerini. ayrıca doğudaki çatışmaları da düşünürsek yakında hepimiz alıcaz üçün birini(!) *.
    #2545448 (NicoLe, 02.11.2007 01:15 ~ 01:16)
  2. yolda duran boş kutuları tekmelemektir. (belli olmaz silah cephane filan çıkar)
    #2545535 (yav napcan adimi, 02.11.2007 01:53)

© 2008 - uludağ sözlük

hayati fps oyunlarina dokmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayati fps oyunlarina dokmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayati fps oyunlarina dokmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » jale » 2008 nobel fizik odulu » istifa konusmasi » yol arkadasi » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » hertha berlin eski hertha berlin degil » korkusuz » stephen appiah in menajeri » sevgilisine kedi hediye eden satanist » gobekli » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » cok efendi bir adam olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali ihsan sabis » saipsiz » drake diener » cin halk cumhuriyeti » bir polemikten cikip otekine girmek » zenci turkler » kilo ya qiloo demek » internette kendini teshir etmek icin yasamak » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » istikamet saginiz dagilin mars mars » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » ozunu inkar etmek » arog » guler erkan » rafet el roman