hayati fm tadinda yasamak 

kapat
  1. * hayatı football manager oyununu oynarmış gibi yaşamak. örnek olarak hayatın her alanında taktiksel varsayımlara dayanan kararlar vermek ve insanları yeteneklerine göre belli gruplarda sınıflandırmaktır.
    diğer yandan, hayatı fm tadında yaşamak, çok değişik frekanslarda hayatın tadını çıkarmaktır. havanın durumuna göre ayrı bir şarkı dinlemek buna örnek gösterilebilir.
    #3977561 (abberline, 18.09.2008 09:48)
  2. patron maaşı geciktirdiğinde ultimatom verip make extra funds for wages available denilirse göt üzerine oturma olasılığı son derece yüksektir ki, hayatın oyun olmadığını gösterir*.
    #3977675 (simdi anani laciverde boyadim, 18.09.2008 10:49 ~ 10:50)
  3. bir i$i ba$ardiktan sonra...

-all it's over!!!!
    #3977685 (amaaslihepiyiydi, 18.09.2008 10:54)
  4. radyo kanalı modunda yaşamaktır.
    #3977686 (mersa, 18.09.2008 10:54)
  5. kah trt fm takılıp memur olmak, kah kral fm takılıp derbeder hain geclere tutsak olmak, kah joy f.m. takılıp sinatra moduna geçmek, kah -sıcıcam ama kahına kehine kahine- ise nostaljik takılmak için sehr-i istanbul'un ve türkiye'nin fm bandinda yayın yapan radyolari kafi gelmektedir.

gurbete düsenlerin, şimdi istanbul'Da olmak vardi anasini satayim kelamini hamdolsun senelerdir birsıfıraltıyuzaltı istanbul effem -efem burda efendim manasinda değildir- karsılamaktadir.

fakat şimdi bana eski radyo foreks'i verseler sahane olur olmaz değil hani...
    #3977715 (mulayim, 18.09.2008 11:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hayati fm tadinda yasamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayati fm tadinda yasamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayati fm tadinda yasamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hayati fm tadinda yasamak. Copyright of the articles are belong to their authors.