hayati film olacak yazar 

kapat
  1. bu yazarlar çok enteresanlardır. en büyük acıları sevinçleri

gene kendileri yaşamışlar ve entrylerine bu yaşantılarını

inanılmaz bir uslupla yazmaktadırlar. hayatlarında gördükleri

acıları bir daha yaşanmamasını umarak sözlük camiasındaki

geleceğin anne babalarına anlatmaktadırlar. ayrıca hayatlarında

olağan üstü fazlalıkta komedi olan insanlar da yok değildir.

çok komedi hayat tecrübelerini aynı kalitede sözlük camiasına

kazandırmaktadırlar. kısacası bu insanların hayatları çok rahat

bir şekilde 1.5 saatlik bir filme sığabilir. buradan sinan çetin'e

sesleniyorum "bak burada nasıl gerçekler var gör ve çek."
    #2154819 (markasiz, 18.08.2007 15:27)
  2. acilar en iyi acilarin icinde anlatilir.
    #2154827 (karakuzusu, 18.08.2007 15:29)
  3. 90 final notuyla bir dersten kalabilen uludag sozluk yazarıdır, hatta bu bedeviliğiyle kutlanılası ve filmden öte hayatı birkaç sezonluk dizi yapılası yazardır.
    #2154885 (pinaa, 18.08.2007 15:40)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hayati film olacak yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayati film olacak yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayati film olacak yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hayati film olacak yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.