hayati ertelemek 

kapat
  1. " hayat , limanda geminizi beklerken başınıza gelenlerdir" sözüyle ancak sakinleşilebilen, kaygı verici engellenemez davranış ...

(bkz: Ölümün ansızlığı)
    (orphaned land, 08.07.2007 19:06)
  2. (bkz: hayatı ertelemek istemek)
    (the kene, 13.10.2007 22:19)
  3. elinde olsa hayatın kötü anılarını silip atmak ve büyük bir boşluğun içerisinde kafa dinlemek.
    (abberline, 14.04.2008 10:22)
  4. hayatı ertelemek diye bir şey yoktur. insanlar erteledikleri herhangi bir şeyi,örneğin toplantılarını vs, başka bir zaman diliminde gerçekleştirebilirler. ama hayat dediğimiz şey zamandır. zamanı ertelemek diye bir şeyse zaten yoktur. böyle bir yanılgıya düşüp eğer hayatı erteleme eylemi yapıldıysa, yaşanacak en büyük pişmanlıklara delalettir.
    (uretim cini, 14.04.2008 10:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» angela merkel » uludag sozluk » azami » dalton ana » tercan in tarihi eserleri » cenin icinde cenin » aczimin giryesidir » madimak muze olsun kampanyasi » insanlarin yarattigi tanrilar ve seytanlar » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » seovilerin agababasi » msn de durusma yapmak » askerlikte son gun » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » tambirleydi » parayla saadet olmaz » sabahleyin uyanildiginda nihat dogan olmus olmak » son sozler » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » kaktirmak » ama hangi ataturk » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » ideefixe » kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » yaratici msn nickleri » alexandre dumas » avrupa yakasi mahmut » dugun bitimindeki ilk sozler » muro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa