hayat yalan 

kapat
  1. beşinci nesil çaylak.
    #3820203 (kediye kafa atan mucahit fare, 15.08.2008 00:11)
  2. hayatin oyun oldugunu nickiyle hepimize bir daha hatirlatmis yazardir.
    #3821026 (menekse7, 15.08.2008 06:04)

© 2008 - uludağ sözlük

hayat yalan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayat yalan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayat yalan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a shot at love with tila tequila » radyo sol » masumiyet » g noktasi » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » kanye west » ben kendim ve yine ben » terk i diyar » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » leite ribeiro adriano » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » adam gibi adam ertugrul saglam » fosforlu prezervatif » the good girl » kara gozlum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biricik suden » ekmek yemeden doymamak » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » pes 2008 » ertugrul saglam » sen » pratik nedenler » bir boka benzemeyen minimal siir » forever young » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » ryan o reily » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » besdut deresi kaya mezarlari » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » reklam yasagi