hayat ne tuhaf vapurlar filan 

kapat
  1. 3 cümleyle sizi çileden çıkarır ya da dertten çıkarır,belki mola verilip çay içilecek güzel bir söz.ne olursa olsun sizde değişiklikler yaratacak etkiye sahiptir..Bir cenk erdem gösterileri klasiği.
    #341588 (msnden devam edelim, 13.06.2006 11:37)
  2. atan alir spor a cok yakisan bir soz *
    #341590 (can, 13.06.2006 11:38)
  3. (bkz: gereksiz vurgulamalar)
    #1199789 (jelibonur, 24.01.2007 16:01)
  4. sözlükte çok kullanılan sözlerden biri, ayar cümlesi.
    diğeri için
    (bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
    #1309041 (tabuttamenemenyapanimam, 15.02.2007 21:41)
  5. (bkz: cenk erdem)
    #1309373 (nietzsche, 15.02.2007 22:34)
  6. sıklıkla kullanılabilen bir ayar cümlesi.

*
    #1519176 (lost control, 12.04.2007 13:45)
  7. "(olanlar karşısında) aptallaştım, sen takılmana devam et!" demenin ayara dökülmüş hali...*
    #1854899 (invincible, 02.07.2007 22:16)
  8. yine kafam dumanlı..binbir türlü $ey geçiyor aklımdan..doluya koyuyorum almıyor, bo$a koyuyorum dibi dü$mü$ oluyor, dolmuyor..

iskeleye doğru yava$ adımlarla yürüyorum, kar$ıdan kar$ıya geçerken araba üzerime su sıçratıyor ana avrat saydırıyorum..iplemeden basıp gidiyor pezevenk, belki de yersiz bir mutluluk duyuyor benim ba$tan aşağı çamur olmamdan, yineliyorum, pezevenk!

gi$eye geliyorum, akbili evde unutmu$um yine..kafama sıçayım diyorum, annemin tabiriyle "kendimi de unutsaydım" diye dü$ünüyorum..içinde akbil ve bir ben dı$ında her $ey bulunan çantamın kalabalığında kayboluyorum..uzun süre karı$tırıp hallaç pamuğuna çevirdikten sonra paramı buluyorum bunun yarattığı gururlu ifade ile de gi$edeki adama uzatıyorum..suratımdaki manasız gururlu ifadeden bi bok anlamayan adam rutin bir hareketle jetonumu bana doğru ittiriveriyor, para üzerimi saymadan çantanın içine sallayıveriyorum..kim uğra$acak $imdi onunla?

turnikeden geçip hole doğru ilerliyorum hala kafamda bi sürü gereksiz $eyler..kulaklığımı takıyorum tekrar en damar $arkılardan seçtiğim playlistimi açıyorum..vapur geliyor, kapı ağzında balık istifi olmu$, cama garfiıld gibi yapı$mı$ kalabalığın içine sızıyorum..kapılar açılıyor hurra vapura doğru ko$turuyoruz, ko$unca bi bok olacak sanki..

üst kata çıkıyorum, açık bölüme gidiyorum..en arka en kenara oturuyorum..hala kulağımda damar $arkılar, kafamda binlerce manasız dü$ünce..sigaramı çıkarıyorum hemen, geç kaldım ya ölüme hızlandırmam lazım..kahrolası çakmağı bulamıyorum yine çantamın aynı kalabalığında..bulduğum anda kısa bir mutluluk nöbeti geçiriyorum, geçiyor..

derin bir nefes çekiyorum sigaramdan, bu esnada kar$ıma insanlar oturuyor..herbiri ba$ka bir $eyle ilgileniyor..kimi kitap okuyor, kimi çay söylesem mi gerginliğinde, kimi gazetesini açmı$ okuyor..vapur iskeleden uzakla$tıkça sigara dumanları birbirine karı$ıyor..

martılar geçiyor üstümüzden ben simit atmıyorum..oturuyorum öyle bo$ bo$..kimse umrumda değil, hiçbir $eyi tınlamıyorum hala kafamda aynı salak dü$ünceler..dolu-bo$ uğra$ıyorum hala..vapur yana$ıyor, iniyorum yava$ yava$..binerkenki tabakhaneye yeti$me isteğinden eser kalmamı$..iskeleden uzakla$ıyor kalabalığa karı$ıyorum..

hayatımın aynı rutinde gidiyor olu$u geliyor aklıma..hayat ne tuhaf vapurlar falan diyorum, aynı salak dü$üncelerime bir de bu ekleniyor..bir sigara daha yakıyorum..
    #2791553 (alwayssleepy, 04.01.2008 23:56)
  9. (bkz: ramazan güzel pide falan)
    #2810539 (crying clown, 09.01.2008 00:42)
  10. bir hayat felsefesidir. empati kurma yöntemiyle martının ağzından hayatı sorgulamadır.
    #2938329 (reanarchy, 02.02.2008 18:25)
  11. yeni başlanan antidepresanlardan sonra bu cümleyi kurmak muhtemeldir.
    #3090804 (Ceyzac, 04.03.2008 00:09)
  12. herşeye ve herkese bi siktir git dedikten sonra insanın üzerine çöken duygu* akabinde söylenmesi muhtemel lafdır. bünyeye iyi gelir. alır bir başka yerlere götürür insanı. bi düşündüm de hayat ne tuhaf vapurlar falan...
    #3090889 (biko, 04.03.2008 00:29)
  13. ciddi ve ağır duruşlu, felsefik-ağlak uzun bir yazının sonuna yazdığınızda her zaman için okuyanı gülümseten bir bocalama sözüdür.
    #3091014 (beni siz cildirttiniz, 04.03.2008 01:01)
  14. cenk erdem tarafından kaleme alınmış bir de martı hikayesi olan versiyonu vardır ki insanı alır götürür, şöyle ki:

şimdi yüzüyor vapur karşıya geçiyor. yarılıyor deniz kendinden geçiyor. bakıyor gözlerim bir balık arıyor. bizim mahalle aşağısı, sonsuz ve mavi mahalle ve fakat şu çatılara çıkıyorum arada.. kiremitler arasına konduğum zaman dehşete kapılıyorum. heyyy durrr!! ulan ben allahın martısıyım. beni yazan, hey sen! hiç düşünmüyor musun ben bunları nasıl dile getiririm? nasıl yazıyorsun ulan bunları benim ağzımdan. sen deli misin? beynimin ağırlığı ne ki? ey sen, sevgisini belediye otobüslerine kazıyacak kadar zavallı adam. ulan ben seni uçuramam. oysa sen benim için neler düşündürüyorsun. bırak kanatlarım kendi bildiği gibi uçsun. oysa simit atsan bana, şu karaköy vapurunda ne güzel doyardı karnım. şimdi beni çıkmaz sokaklara dalan düşüncelerine alet ediyorsun. ben allahın martısıyım. üstelik bana en uzak tutkularını getirmişsin. cins misin nesin? yanaşacak birazdan vapur. hadi sende aklını demirle mantığa. delirtme beni. saçlarını da arkaya tara. böyle iyi olmuyor benden söylemesi.

yahu, hayat ne tuhaf vapurlar filan..
    ne olur arkadaşım ne olur,
    hadi artık.. bırak beni gayrı uçam....
    #3115162 (cremotorium, 09.03.2008 16:58)
  15. (bkz: hayat ne garip latin dansları falan)
    (bkz: hayat ne garip maviler falan)
    (bkz: hayat ne garip turnalar falan)
    (bkz: hayat ne garip doldurulamayan boşluklar falan)
    diye devam eder bu...
    **
    #3628855 (okeyin aranan dorduncusu, 06.07.2008 20:39)
  16. bulaşıcı bir cümledir.
    #3789870 (rakimalboga, 08.08.2008 20:10 ~ 09.08.2008 14:52)
  17. (bkz: hayat ne tuhaf tahterevalli filan)
    #3789964 (kumquat mojito, 08.08.2008 20:33)
  18. artik demode olmaya yüz tutmus bayat bir sacmaliktir.
    hem bu sekilde kime nasil ayar verilir, bilinmez.
    #3789972 (Cevriye, 08.08.2008 20:35)

© 2008 - uludağ sözlük

hayat ne tuhaf vapurlar filan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayat ne tuhaf vapurlar filan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayat ne tuhaf vapurlar filan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rafet el roman » friends » lgbtt » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » osuruk kokusunu pasifize eden don » ask » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » bavulunu toplayan dede » aguero vs messi » piiminaki » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » fars haber ajansi » rudolf durkovic » arabayi kadin gibi park etmek » reklam yasagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sol frame in mahkemeye donmesi » sen » adana da starbucks olmamasi » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » metalcilerin genelde gay olmasi » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » hilmi ozkok » vibratore turkce karsilik bulmaca » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » 43 tane online yazar gormek » yalnizligin farkina varmak » kiz cocugu » turk kizlari » internette kendini teshir etmek icin yasamak » futbol tartismalari msn zirvesi