hayat ne garip 

kapat
  1. mahsun kırmızıgül'ün en güzel şarkıları arasındadır. cem karaca ile de düet yapmıştır bu parçada mahsun. sözleri:

Ne varsa dünyada bir rüya demek
    Biraz da hayatı boşvermek gerek
    Her şeyin çaresi sevmektir sevmek
    Hayat devam ediyor bak
    En güzel şey mutlu olmak
    Gideceğiz çırılçıplak
    Hayat ne garip ooof
    Hayat çok garip

Gün gelir yalnizlik korkusu cöker
    Hayat film gibi "son" yazar, biter
    Dert etme kendine, gülümse yeter
    Hayat devam ediyor bak
    En güzel şey mutlu olmak
    Gideceğiz çırılçıplak
    Hayat ne garip ooff
    Hayat çok garip

Yalan olur bir gün yalan
    Yaşadığın aşkın sevdan
    Yaradandır baki kalan
    Hayat ne garip offf
    Hayat çok garip...
    #156413 (saint pierre, 07.04.2006 22:30)
  2. (bkz: hayat ne garip dimi çiçekler böcekler filan)
    #156426 (plug in baby, 07.04.2006 22:35)
  3. cem karaca denince;
    (bkz: doğarken ağladı insan bu son olsun bu son)
    #156430 (fth, 07.04.2006 22:35)
  4. cem karaca'nın eli ve de sesi değince bir mahsun kirmizigul şarkısının bile dinlenir hatta gayet de sevilir hale gelmesi ve bu sözkonusu temasın da cem karaca'nın son müzikal icraatı olması, şarkının isminde ve de sözlerinde anlatılan durumun ne kadar gerçek olduğunu göstermektedir. adı geçen parça mahsun kırmızıgül'ün sari sari albümünde yer almaktadır...
    #853862 (SCHENARDI, 13.11.2006 18:29 ~ 18:30)
  5. mahsun kirmizigul'un yaptigi ve de yapacagi en iyi sarki. ben yeni kesfettim o ayri. cem karaca adeta veda etmis sarkida.*
    #3489566 (serpico, 03.06.2008 22:23)

© 2008 - uludağ sözlük

hayat ne garip başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayat ne garip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayat ne garip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc espriler » mahir cayan kim lan » otururken bacak sallamak » pancake » acisiz hayat bos hayattir » cok da tin » firefly studios » nokta » codename kids next door » melih gokcek in odtu yu yikmak istemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci